Du er her

Hugo Rasmussen på bas og bog

Hugo Rasmussen på bas og bog

Koncert med bogpræsentation. Hugo er en portrætbog af en af Danmarks største jazz-bassister Hugo Rasmussen. Han kommer til Torup og giver koncert

Lørdag, 4 maj, 2013 - 19:30 til 21:00

Hugo Rasmussen er en kendt og elsket bassist. Han har spillet med bla  Fuzzy, Jesper Thilo, Niels Jørgen Steen, Trille, Alex Riel. Om ham og hans liv har den lokale musiker Jeanette Arp skrevet en dejlig bog. Den præsenterer hun og Hugo i Torup Bogby. Men Hugo vil egentlig hellere spille end tale om sig selv! Så lørdag d. 4. maj er der koncert med Hugo selv, Jeanette Arp på sang, Francesco Cali på harmonika og Rune Olesen på percussion. Om Hugos liv kan man læse i bogen, som kan købes – og signeres - på stedet.

Koncerten vil være et musikalsk møde mellem det latinamerikanske og det danske. Repertoiret byder på danske evergreens, latinamerikanske ballader og et par overraskelser.

»Hugo Rasmussen skulle have været smed ligesom sin far - og fik også uddannelsen, men ville hellere være musiker og det har man kunnet mærke i hans tilgang til musikken, som er lidt håndværkeragtig. Han kommer altid til tiden, også i musikken, hvor han bakker de andre musikere op. Han er ikke solist, men ender tit med at være det alligevel,« mener Jeanette Arp.

Praktisk info
Sted: Røjlegården, Torupvejen 98, Torup, 3390 Hundested
Entré: 100 kr, dog 75 kr for medlemmer af Torup Bogby.
Tilmelding:  Gry Vibede : gry@torupbogby.dk