Du er her

Ane Riel i Torup Bogby - igen

Ane Riel i Torup Bogby - igen

Efter Slagteren i Liseleje (2013) kom Harpiks (2015). En helt anderledes bog, men finurlig på den Rielske måde. Ane Riel er en af vore lokale forfattere: hun bor i Liseleje

Torsdag, 31 marts, 2016 - 19:00

Pigen Liv vokser op på en lille ø sammen med en mor, som er for stor til at kunne forlade soveværelset, og en far, der fylder hjemmet op med skrammel og melder sin levende datter død. Liv sætter ikke spørgsmålstegn ved den forkrøblede verden, hun præsenteres for. Hun tvivler da heller ikke på, at hun selv er elsket af den far, som holder hende skjult i en gammel container. 

 

HARPIKS er smuk fortælling om kærlighed, loyalitet og omsorg. Men det er også en gysende beretning om angst for at miste, om fastholdelse, splittelse og paranoia – og om utilsigtet ondskab. Bogens handling tager afsæt i den sygelige samlermani, som faderen Jens Haarder lider af. Hans angst for at miste udarter til en desperat trang til fastholdelse af såvel ting som mennesker, og det får ikke mindst konsekvenser for datteren, som efter bedste evne og i dyb loyalitet forsøger at leve op til sin fars ønsker.


Tid & sted:  TOR 31 MAR 2016, kl 19 i Torup Forsamlingshus/TLC, Hågendrupvejen 6 A, Torup. 3390 Hundested
Pris: kr 50,- (for ikke-medl: kr 60,-)