Du er her

Lene Dybdahl på Himmelstorm Festival - støttet af Torup Bogby

Lene Dybdahl på Himmelstorm Festival - støttet af Torup Bogby

Skriveworkshop for børn

Fredag, 29 juli, 2016 - 09:45 til Søndag, 31 juli, 2016 - 09:45

Lene Dybdahl på Himmelstorm Festival - støttet af Torup Bogby

 

Himmelstorm Festival er en 3-dages festival i Torup (29-31/7 2016).  Festivalens formål er bla at skabe et inspirerende, intimt og kreativt socialt rum for alle aldre – ikke mindst børn – hvor deltagerne kan opleve nye kunstneriske udtryk, indgå i nye fællesskaber og deltage i nye bæredygtige praksisser. I år er det særlige projekt: Fortællinger.

 

Her er naturligt at Torup Bogby medvirker. Dansk litteratur og forfattere vil have en central plads på Himmelstorm. Vi ønsker især at det unge publikum får øjnene op for litteraturens verden, derfor har vi inviteret fantasyforfatter Lene Dybdahl til at lave en skriveworkshop med børn og unge på festivalen.

 

Lene Dybdahl  (f. 1980) er fantasyforfatter og  uddannet cand.mag. i dansk og engelsk fra Aarhus Universitet. Nøglens Vogtere-serien er Lene Dybdahls debut som forfatter. Bag serien ligger timevis af research og to besøg i Alhambra-paladset i Granada. 'Nøglens Vogtere-serien' og 'Den Sorte Paraply' er en forholdsvis enestående blandingsgenre på dansk, nemlig historisk fantasy, hvor Lene Dybdahl blander den historiske roman med fantastiske elementer. På festivalen vil Lene Dybdahl lave et lynkursus for større børn og voksne i, hvordan man skriver fantasy.