Du er her

Blå Bjarne - kom tilbage

Blå Bjarne - kom tilbage

Torsdag 5. april 2018, kl 19.30 i TLC/ Torup Forsamlingshus, Hågendrupvej 6A, Torup

Torsdag, 5 april, 2018 - 19:30
 
Arr: Torup Bogby i samarbejde med Socialdemokratiet i Halsnæs
Gratis adgang
 
Over 100.000 vælgere - folk med gode  jobs, håndværkere,  faglærte og andre -  forlod Socialdemokratiet ved forrige valg efter S-R-SF regeringen. De gik til de blå partier.
 

Rasmus Stoklund er socialdemokratisk folketingskandidat i Nordsjælland og med sin debatbog "Til Blå Bjarne" giver han et bud på en forklaring og lægger op til en debat om globaliseringens konsekvenser for Danmark.

 
 
Rasmus Stoklund udtaler:

"Globaliseringens konsekvenser for danskerne på godt og ondt er blevet større siden den kolde krigs afslutning, Sovjetunionens sammenbrud, internettets udbredelse og det øgede samarbejde i EU med menneskers og varers fri bevægelighed over landegrænser.

 

Denne udvikling har udfordret den socialdemokratiske samfundsmodel, som blev opbygget i det 20. århundrede. Modellen risikerer at bryde sammen, hvis ikke Socialdemokratiet også i det 21. århundrede formår at sikre en samfundsindretning, som af befolkningen opfattes som retfærdig og tryg."

 

Rasmus Stoklunds bog er dedikeret til Blå Bjarne. En modelperson, som Socialdemokratiet opfandt midt i nullerne, og som repræsenterer (lidt karikeret) de  faglærte mænd i blåt Kansas-arbejdstøj, der siden 2001 har stemt på Venstre og Dansk Folkeparti i stedet for Socialdemokratiet.