På banen: Dyssekilde Station oplevet og fortalt
Stationsforstanderens søn husker sin opvækst på Dyssekilde Station. Han sørgede indimellem for tog til tiden og for at få bommene sænket. Nu øser han af sine erindringer ved et arrangement med jernbanehistorisk mad – fra indvielsen 1916. Andre erindringer fra et liv med lokaltog kommer også på banen
Lørdag, 16 marts, 2013 - 18:00 til 21:00Spisning fra kl 18 og banehistorier kl ca 19,30-21 på Dyssekilde Station, Stationsvej 1, Torup, 3390 Hundested
Arrangementet falder i to dele:
1) Katrine Abildgaard serverer en tre-retters menu med et historisk tvist - med inspiration fra banens 1916 indvielsesmenu, som vi har fundet i gemmerne:
Kartoffel-jordskok med stenbiderrogn og salt tuille
And med havtorn, vanille, gulerod og korn.
Hvid nougatparfait
2) Fortællinger:
Ole M. Jørgensen: 'Dreng på banen: At vokse op på Dyssekilde Station'
Ole Wichmann: 'Frederiksværk-Hundested banen: 20 år undervejs og snart 100 år'
Pris:
Hele arrangementet: 275,- (255,- for medlemmer af TB og anpartshaverne i Dyssekilde Station ApS)
Kun foredrag: 50,- (30,- for medlemmer af TB og anpartshaverne i Dyssekilde Station ApS)
Du kan vælge at være med i hele arrangementet eller kun til foredragsdelen.
Max 25 deltagere: tilmelding til Gry Vibede [gry@torupbogby.dk]
- et samarbejde mellem Hundested Lokalhistorisk Forening, Dyssekilde Station og Torup Bogby